Thursday, November 02, 2006

Skudutis iskeliauja i laukine gamta

Na, mes tokie cia uzsieme, tokie uzsieme.. Dabar katik baigem rekomendaciju kur keliauti pietu amerikoj, ko saugotis ir ko troksti sesija, gavom penkiaminute internetui. Negaliu patiketi, kad per atostogas nieko nespeju. Laiko nera. Jeigu norim suspeti ir ten ir ten ir ten, tai turim beveik skristi lektuvu. Arba vaziuoti autobusais naktimis. Cia jums ne juokas. Aver.

Turiu jums tokia zinute: rytoj isvaziuojam i Punto del Diablo (velnio vieta cha cha), maza zveju kaimeli, turbut viena is nedaugelio vietu, kurias dar apziuresim Uruguay. Ten salia yra Cabo Polonio, kaimelis prie juros, i kuri nera kelio per smelio kopas, todel turesim 7km eit pesciom arba nusisamdyti vezimaiti su arkliu :))) Bet ten gyvena tie ruoniai ir juru liutai :))) Skudutis ir nekantrauja ir bijo. O zinia aisku tokia, kad internetas mums sviecia nezinau kada. Gal uz kokiu 4dienu. Taip kad jusu ilgesimes ir busim be rysio. Ciao!

3 comments:

Anonymous said...

per atsotogas nespejate?
kaip cia tai? gi velniava :)
atsipalaiduokite,
tai lauksiu ispudziu is ruoniu ir juru liutu zvejybos

Justea said...

va va fraze "nera laiko" jau per daznai cia atsiranda:p gi viska spesit ir pamatysit. liudesim tas 4ias dienas be virtualiu jusu pasirodymu:) ir geru kopu, ruoniu, liutu! saugokit Skuduti ir vienas kita!:)

gint kava said...

oho, atsargiai ten su jūrų liūtais!