Sunday, October 22, 2006

Manana Madride

Labai ankstu sestadienio ryta siltai islydeti is atvesusios Lietuvos pradejom musu ¨gastroles¨ ;) Per Kopenhaga i Madrida atskridom vidurdieni ir net nepajutom, kad cia vien su ¨maikem¨visai silta. Lektuvas i Buenos Aires turejo isskristi tik 23:50 nakti, tai turejom prastumti daugybe laiko. Palikom daiktus saugykloj ir isejom ¨tarcialinti¨po Madrida. Iki vakaro trynemes mazomis gatvelemis, sedejom centrinej aikstej, valgem, snaudem parke ir dalyvavom demonstracijoj, i kuria patekom visai atsitiktinai :)

Vakarop jau taip norejosi miego, kad vos prisede imdavom luzineti. Na, o grizus i oro uosta musu lauke siuprizas - skrydis atidetas iki 2 val nakties, o eile prie musu vartu tokia monstriskai ilga, kad net sunku isivaizduoti, kaip visi tilps i ta lektuva. Ir aisku visi netilpo :) T.y. netilpom mes ir dar tikrai daug zmoniu. Pasirodo avialinijos kazkodel sugebejo parduoti daugiau bilietu negu telpa i lektuva. Tai jie gana ramiai pareiske - ¨manana¨. T.y., kas netilpot - skrisit rytoj tuo paciu metu. Mums tai buvo gana dzin - buvom visiskai pavarge ir norejom tik vieno - pamiegot. O avialinijos dave viesbuti, pusrycius ir pietus + dar pazadejo pinigeliu pervest, kad butu linksmiau :) Mums tai pasirode netgi geresnis variantas, tiek jau to, kad hostelio rezervacija B.Airese nuplauke. Kitiems zmonems tokie pokstai ne taip patiko - aplink visi kartojo ¨manana¨, bet nors ir budami patys bjaurioj situacijoj padejo mums susigaudyti ispaniskoj biurokratijoj ir visi draugiskai buvom atgabenti i viesbuti, gal kokia 3 val nakties.

Tai va, dabar mes issimiegoje, sotus ir patenkinti viebutyje laukiam vakaro. 9 valanda specialus autobusiukas mus visus turetu nugabenti atgal i oro uosta, kur vel bandysim patekti i ta lektuva. Kadangi jau turim ¨check-in´a¨, tikiuosi sia nakti jau praleisime ore... Skrisim apie 14 valandu su sustojimu Brazijoj, Fortalezoj.

P.S. Skudutis visur sekmingai praslydo be bilietu ir patikrinimu. Aisku ir Giedres krepsio per daug nekiso nosies. Net viesbutyje atsisake komforto ir liko miegoti tame krepsy.

8 comments:

Anonymous said...

Pirmas! :)

Anonymous said...

Laimingai judviem per Atlanta!

Justea said...

va va Ispanija vis tiek turejo maniana apraiskas parodyt:) laikykites! (:
bet ir smagu manau 4 zvaigzduciu viesbutyje su visokiais komfortais:)
p.s. istraukit skuduti is tashes!:) leiskit ir jam pasidziaugt:P linkejimai. aciu kad rasot:) lauksiu ziniu is BA!

Anonymous said...

Kaip matau prasidejo kelione su nuotykiais :) Lauksim nauju ispudziu is Pietu Amerikos :)

mindaugas said...

lauri, saugok musu giedre:)))

gint kava said...

o kokia demonstracija buvo, pensininku?
laukiam skuduchio nuotrauku!
mes tik dziaugiames, kad nuo pirmu dienu pradejot pinigus kalti, ivairiais budais. neprapulsit, vadinas...
pagal mano laikrodi, jau greitai turetumet nusileisti BA, laukiam ziniu.

Anonymous said...

velniskai smagu skaityti! dabar, itariu, zodis "manana" kuri laika suksis galvoje; dar pries savaite draugai buvo pamise del dainos "mana-mana" is muppet show. pleciam alternatyvu zodyna :)

Anonymous said...

Labas. Sveikinu pasiekus latin america !! Linkiu daug ispudziu, nauju geru draugeliu ir nuotykiu :)


P.s.: Kai klausia do you like Argentina, vietiniams sakykit kad be galo. Bet kai keliausit po kitas salis patarciau diplomatiskai nutylet :) Nelabai juos myli daugelis.