Tuesday, October 24, 2006

¿Do you like Argentina?

Ar jus bent isivaiduojat kiek dabar valandu? Nors maratonas su lektuvu atsaukimais ir skrydziais po keliolika valandu, atrode, isbalansavo organizma, bet ne biologini laikrodi. Niekaip nesupantu, kodel puse dvylikos nakties saule kabo virs galvos, o is gigantisku banku plusta kostiumuociai po darbo dienos..
Mes dabar aukstyn kojom - arba jus ;)
Kai pagaliau gavom proga islipti is tvankaus lektuvo, paaiskejo, kad Buenos Aires "22" laipsniai. Mano supratimu, tokia temperatura dargi labai komfortabili. Bet ne cia, kai toks dregnas oras ir 22 virsta 28 ;)
Jau patyrem Lost in translation atveju - vietoje korteles gatves taksofonui, nusipirkau kazi koki vietinio ezio papildyma. Dabar turbut reikes bandyti nusipirkti ir pati ezi :)
Buenos Airese visi un poco sneka angliskai. Bet ir tie, kurie nesneka, pasiryze padeti, palydeti, paaiskinti vos pastebeje, kad kazkuo dvejoji. Ir butinai paklausia: "Do you like Argentina?"
Ir dar - patariu jums issiugdyti iproti issijungti nakciai mobiliojo telefono garsa. Del viso pikto, jeigu mes po ilgos atostogu dienos Pietu Amerikos vakare - o jusu saldziausiam miego periode - siusime jums savo ispudzius ;)

8 comments:

Justea said...

JEEEEEE!:) super, kad jus jau vietoj!:) nu ziurekit pasakokit vis kai tik minute turesit prie PC prieiti:) o zmoniu geranoriskumas matyt suprantamas - nekalena dantimis jie:) pas mus va vis dar nesildo (: nieko tokio aisku. linkejimai!:)

gint kava said...

nesitiki, ir neisivaizduoju as, kaip ten kitam pusrutuly. labai laukiam ziniu, vidury nakties ar bet kada!

Anonymous said...

Tai, zek, normaliai chebra ir angliskai pavaro, ne taip kaip musu seimas siandienos laikrasciuose.
As tai siandien irgi suskraidziau, net i Talina ir tai nesigiriu. :)
Garsa isjungiu.

Anonymous said...

O pasienis ir muitine jus lengvai praleido? Nekrate? Neklausinejo kur varot, ka veiksit ir pan.? Koks ispudis ten, laiko mus zmonemis?
Ar jau pastebejot koki esmini skirtuma nuo Europos, Ispanijos?

Smalsu ... :)

Giedrė said...

Pasienis ir muitine visiskai nesidomejo nei musu pasais, nei musu bagazu, nei tokiais atvykimo popiereliais, kuriuos reikia visiems atvykstantiems uzpildyti a la ivaziuojant i Baltarusija ar rusija. Valdziai mes dzin. Be to, Lauris stebisi, kad niekas nesutrinka, kai suzino, kad mes de Lituania. Ar jie zino Lietuva ar is mandagumo?..
Mes dideliam mieste, BA panasus i kokius nors Europos miestus, isivaizduoju, kad cia mes dar nejauciam ir nematom daug Pietu Amerikos. Vienas dalykas, kas labai krenta i akis - didziule diferencijacija. Pamatytumet, cia yra masinu, kokias tik nebyliam kine gali pamatyti, didziuliai troskus skurdus priemiesciai. O uz keliu kvartalu jau zingsniuoji kazkokiais issipusciusiais eliziejaus laukais, turgaus atmosferos - ne kvapo. Zinoma, ta turgaus atmosfera mums ir yra kazkas naujo. Gyvenome pvz hostely, kur vakare nebuvo JOKIO vandens, o dusas buvo tualete. Ty popieriu uzkeli kur nors auksciau, klozeto dangti nuleidi (gali ir nenuleisti, kaip labiau patinka) ir pasileidi dusa...
Saldziu sapnu visiems miegantiems ;) Mes gal dar eisim i kina..

Justea said...

nu neblogai:)) labai idomu skaityt kaip ir kas ten jusu akiratyje dedasi tai rasykit kai netingit:) ir gi galima jus pagaliau pasveikint - su atostogom!!!:)

gint kava said...

aha, kaip is kokio filmo "Dievo miestas", ar ne? turtuoliai - vargsai. tai ir tos meksikieciu muilo operos ne is pirsto lauztos, va!

Unknown said...

"Do you like Argentina?"

Che che :)
Iš serijos "Na, ir kaip jums Lietuva?"