Sunday, October 29, 2006

!Nuotraukos!

Pagaliau radau Locutorio kurioje galima prijungti fotika. Taigi, pabandziau atrinkti keleta:
http://gastroles.night.lt/foto/

9 comments:

Anonymous said...

Aciu! Aciu!

Giedrelis ten su suknute varineja pro Vinaca Kudirka, o pas mus - slapdriba ir cieli 2 laipsniai karscio.

Bet ta jusu Amalia tai kaip reikiant... :)

Anonymous said...

Ei, ar jau kam nors padovanojot lietuviska filma?

Unknown said...

neblogai neblogai :) grazu ten gi labai!

Justea said...

nu bet tikrai pavydas ima ziurint i jusu trumpas rankoves!!! labiausiai man patiko ten kur laivu plaukiat:) krokodilu nebuvo?:)))

Giedrė said...

Sveiki, gyvi!

turiu jums po sekrietu pasakyti, kad su salyga, jog niekaip neprisitaikau prie lygiai kas antra diena besikeiciancio oro(lietus-saule-lietus) (kas pavadino si miesta Buenos Aires - geras oras???) , taigi su sia salyga sirguliuoju ir nepropaguoju jokiu uzsiemimu ant koju. Nusipirkau Marqueso knyga originalo kalba (supraskite, ispaniskai), paskaiciau koki pusvalandi su zodynu, iveikiau kokias 3 eilutes. Ta pradzia tikras prakaitas.. :)
Neisivaizduojat, kaip smagu gauti feedbacku is jusu, visi is cia tokie brangus atrodot ;)
Ko cia klauset? A, apie filmus. Jooo, daviau visu po viena Argentinos lietuviu susivienijimui. Arnaldo, ju Profesorius lietuviu kalbos mokytojas labai apsidziauge. Minejo, kad kaip tik norejo daryti lietuvisko kino vakarus ir mes jam nelauktai pateikem medziagos. Sakiau jam, kad jei tik jiems idomu, mes galim suveikti daugiau ;)
Daily life. Kainos cia panasios kaip lietuvoj, gal siek tiek mazesnes. Metro 1 viaje kainuoja 70centu (viska dauginam is 0.9 ir gaunam lietuviskus dineros), autobusu 80cnt. Uz 3kg bulviu, 1kg apelsinu ir keleta braskiu sumokejom 5peso. Uz valandos kelione i Tigre - miestuka Rio de la Plata upes deltoje, sumokejom 1.90peso. Bet pora kartu uz kava mokejom 4peso. Interneto 1val - apie 2peso. Iejimas i koncerta -10peso. I kita - 25peso. Cia yra is ko rinktis! Galima eiti i multipleksa ir moketi, speju, daugiau, galima eiti i paprasta kino teatra (viena gatve vien tik teatru ir kino teatru) ir moketi 5peso arba i maziuka kino kluba uz dyka ;) Pavalgyti tu ju keistu ispaniskai maisom-viska-ka-turim patiekalu nuo 10 iki 20 peso kavinej (restoranuose nesilankem), alus nepamenu kiek, vyno butelis kavinej apie 25peso(girdi, Mariau?), parduotuvej vidutinis vynas apie 6peso. Tokios tai kainos, kurias mokam savo rutinoj Bairese :)
Kinas kinas kinas. Su kinu man nelabai sekasi. As vis norejau nueiti i Argentinietiska filma, prisirinkau visokios info apie dokumentinius - Yo presidente (interviu su keletu buvusiu prezidentu), Fuerza Aerea Socilidad Anonima (dok.f. apie argentinos oro pajegas (hehe kam jiems tos oro pajegos, vistiek jie jokiuose karuose nedalyvauja)), ka cia ausinti burna, kol kas ne vieno is ju nemaciau.. ;) Is pradziu Amalia abejojo, kaip mes ziuresim arg filmus nesuprasdami kalbos. Bet kaip mes suprasim kalba, jei jos negirdesim?? Taip kad sivakar ta proga, kad as sirguliuoju ir neinu ziureti jokio tango, Amalia su Lauriu isnuomos koki nors Argentinietiska filma ir ziuresim ji per vidiaka! O kol kas buvom tokiam mini kino klube, daug mazesniam nei senamiescio kino klubas ir ziurejom Wim Wenderso "Lisbon story". Juokinga, kad ispaniskai jie sako Bim Wenders :) Lauris, beje, Dainiau, ketino tau sita filma rekomenduoti ;) bet as turiu itarima, kad ji jau matei.;)
Amalia, sakot, visai nieko. Kaip Laurio studija apie masinas, mano esminis pastebejimas apie moteris, kad jos nesioja ekstremaliai ilgus plaukus ir vengia trumpu sukuosenu. Tai didelis minusas, mano poziuriu, ar ne, moteriskes ;) O siaip jie cia visi ispanai, labai mazai indenu, juodaodziu isvis nera. Toks vienas Victor is HC net sugadino man visa "kito pasaulio" aureole, nes pareiske, kad cia vienas prie vieno kaip Ispanijoj. Netikekit juo ;)
Labos savaites! Turiu jus paguosti, kad ir mums rytoj anksti keltis puse devyniu ar devinta isplaukiam i Urugvaju! Tarp musu kalbant, tikiuosi, Montevideo neuztruksim ir trauksim i maziau urbanizuotus krastus (skaiciau, kad Urugvajuj yra kazkoks didziausias pasauly juru liutu rezervatas. cia jums ne koks zologijos sodas:))
Aver. Ciao!

Justea said...

jeee kaip faina vel is jusu girdet!:) nefaina kad liga kesinasi, bet manau atsparumas nugales, ane?:) ziurekit rimtai nesusirkit:) reikejo cesnaku pasiimt turbut;p jau matau kad dar reikejo jum i kelione ne arbatas det o kokiu lietuvisku atributu daugiau:) nors gal ir taip pakaks. kita vertus arbata persalus butu i tema;p o va mes zinokit pasiemem zemelapi ir sekam jusu kelione!:) linkim pacio geriausio plaukimo i Urugvaju!:) ir dar vat galvoju kad jus ten prasmingesnius filmus ziurit nei mes cia LT-as buvau snd axx tai isejau nesusipratus:) galvojau pakritikuosiu skeptikes bendradarbes kurios paziureje visaip vare ant siuolaikiniu rezisieriu bet pati likau su n klaustuku galvoje nes kai kurie filmai visai nei i tvora nei i mieta ir is 10 tik kokie 2 tikrai geri buvo:) anyway patys matet tai zinot;) o del tu ilgaplaukiu moteru - as tau pritariu, Giedre! ner cia ko!!!:))))

deck2 said...

cool. smagu sulaukt ziniu ir ispudziu :) o pas mus va salnos jau prasidejo :)))

gint kava said...

oi, as kaip tik ruosiausi klausti, ar ilgam jus dar argentinoj. tai pasirodo, jau isplauket siandien.
tikiuosi, urugvajuj su internetu neblogai, ir pasieks mus jusu ispudziai.
is tiesu, toki ryta, kai slidinejom su Marku ant ledo pakeliui i darzeli, o darbe i langa beldziasi zyles, o as dekoju dievui ir energetikams uz tai, kad darbe sildo (namie dar ne :( ), tai tokia atgaiva skaityti jusu gaivius ispudzius!!

Justea said...

vava pas mus darbe visi vaiksto su striukem. nesildo kazkodel. vienu zodziu cia neissemiama tema Lietuvos krastuose(: gerai, kad jum ten nieko pan ner. aisku yra turbut kitu dalyku. kaip tie dusai kur ir wc:)))