Monday, February 21, 2011

Į svečius pas tuatarą

Giedre primygtinai ikalbineja atgaivinti Gastroles. Bandziau issisukineti, kad be jos tekstu nebus taip gerai, bet atrodo issisukti nepavyks. Taigi...


Minant is Kvendinburgo i Vilniu viena vakara kazkokios mokyklos sporto saleje, Lenkijoje, gurksnojom alu, o gal vyna ir klausemes Brian ir Alison pasakojimu apie ju vynuogyna Waiheke saloje, Naujojoje Zelandijoje. Kazkas tada neatsargiai leptelejo: "O kodel nesorganizavus BaltiCCycle zygio per Naujaja Zelandija?". Visi neatsargiai pritare, o as dar neatsargiau, nieko
nesvarstes, pareiskiau - "Jei i NZ, tai tikrai vaziuociau!". Nuspresta :)

Ir stai, nepraejo nei du metai, o as sedziu Korean Airlines lektuve. Ausinese klykia Oasis "Some Might Say...", o moderniame ekrane pries mano nosi tiksi uzrasas:

Time to destination: 1h 38m

Zalia linija per puse gaublio aiskiai nubrezta i Auckland.

Man jau susipyne laikai, dienos, naktys, laikrodzio sukiojimas. Is Karmelavos, per Londona, per Seula. Vien lekuvuose jau prasedejau apie 24 val :) Na dar persedimams ~8val. Palyg
inus su musu skrydziu i Buenos Aires, sita kelione i kita gaublio puse atrodo visai nesunki. Aisku, cia dar ne viskas, dar laukia 400km kelione autobusu i Cape Reinga, siauriausia siaurines salos taska. O nuo ten jau dviraciais!!!

Laukiu kada pamatysiu kauri - fangorniskos girios medi milzina. O gal net susitiksiu Zydres issvajota dinozauru drauga, drieza tuatara.

Atnaujinimas:
Time to destination: 1h 02m
Distance to destination: 789km
Altitude: 11277m



P.S.: irasa publikuoju jau numynes ~70km. Tiems, kas ziurejo zinias apie zemes drebejima pietinej saloj ir abejoja ar as gyvas, galiu patikinti - kuo gyviausias, kaip ir visi kiti cia aplinkui. Nejautem jokio zemes drebejimo. Kolkas prirasiau tik tiek, kai bus daugiau - idesiu :)

5 comments:

Justea said...

Nu ir prigąsdino čia su tuo drebėjimu. Smagu, kad viskas jum gerai. Šilti linkėjimai iš šaltos Lietuvos! Bent jau jūs pasimėgaukit saule:))

Giedrė said...

Taip taip, aš įkalbinėju ir džiaugiuosi, kad įkalbėjau :)Ir prašom nuotraukų iš Fangorno, Grafystės, Rivendeilo ir Mordoro :) Mes su Marku laukiam..

Giedrė said...

Iki Pietų ašigalio turbūt visai nebedaug?

Justea said...

Foto, foto!:) Ir mes laukiam:)

Anonymous said...

Gerai kad skridote su Korean Airlines nes esu girdejes blogu atsiliepimu apie Oceanic Airlines, siulau vengti sitos kompanijos :)